Prenumerationer

Att prenumerera

Du ska starta en prenumeration om du automatiskt vill få återkommande leverans av en produkt. Hur ofta prenumerationen förnyas beror på produkten, men de flesta av våra ögonvitaminer räcker ett paket antingen i 30 eller 90 dagar. Vid första beställningen får du produkten skickad till dig omgående och sedan samma datum varje period till dess att du väljer att säga upp prenumerationen.

Det ska vara enkelt att hantera en pågående prenumeration och du kan pausa, avbryta eller återuppta en prenumeration på Mitt Konto senast vardagen innan din ordinarie leveransdag. Priserna på produkter kan ändras under prenumerationstiden, något du kan läsa mer om här i våra köpvillkor.

Våra betalsätt

När du gör din första beställning eller startorder kan du välja mellan de för närvarande aktuella betalsätten. Vi använder Dibs och har ambitionen att erbjuda betalning med kreditkort eller faktura som minimum. De kommande prenumerationsordrarna skickas automatiskt och betalas på det sätt som du valde vid första beställningen.

Priser kan ändras

Priset på våra prenumerationsprodukter kan ändras under pågående prenumerationsperiod. Vi förbehåller oss rätten att ändra priset utan föregående avisering. Det pris du som kund av en prenumerationsprodukt betalar är det pris produkten har på vår hemsida dagen då du får leveransaviseringen per e-post.

Avbryt, ändra, pausa eller återuppta

Du kan när som helst välja att göra en justering i din prenumeration. Oavsett justering gör du den på sidan Mitt Konto.