Ögonvitaminer – erbjudande

Ögonvitaminer.se och Optikmagasinet i samarbete

Nu kan vi erbjuda Optikmagasinets kunder ögonvitaminer och solglasögon till riktigt förmånliga priser.

Det är viktigt att skydda ögonen mot solens starka strålar, detta gäller inte bara på sommaren utan året runt. Något som ofta uppfattas som irriterande och tröttsamt för ögonen är det reflekterande ljuset, t ex från vatten, snö eller våta vägbanor. Därför erbjuder vi på Ögonvitaminer.se nu en rabatterad solskyddsprodukt med polariserande glas. Köp 3-pack Optivital ögonvitamin och få rabatt på snygga covers.

Vi erbjuder två olika modeller av en så kallad ”cover” från den svenska tillverkaren Norr Eyewear. Covers, hos vissa företag Suncovers eller Fitovers, är ett polariserande solskydd som används i kombination med ett par vanliga glasögon. Du placerar cover-bågen ovanpå dina vanliga glasögon vilket gör att du ser perfekt samtidigt som du skyddar dina ögon. Vill du veta mer om vad det innebär med polariserande linser kan du läsa det i vår ordlista.

Köp 3-pack Optivital ögonvitamin och få rabatt på snygga covers. Köper du tre paket av valfri ögonvitamin och du får köpa ett par covers för 199 kr, ordinarie pris i butik är 599 kr.

Varukorg
Rulla till toppen